Laskiaispullat

4
15 min

Valmista laskiaispullia vain vartissa! Valitse joko hillo tai mantelimassa ja hemmottele itseäsi perinteisellä makunautinnolla. Aloita herkut nyt!

Laskiaispulla - Pikaisesti Maukas Laskiaisherkku

Ainekset

4 esikypsennettyä pakastepullaa

TÄYTE

0.5 l kuohukermaa

2 tl kardemummaa

1 vaniljatanko +

1 tl vaniljasokeria

4 rkl mantelimassaa

tai 4 rkl mansikkahilloa

Valmistus

Laskiaisen herkuttelu voi alkaa! Hillolla vai mantelimassalla, sinä päätät. Helposti laskiaispullat valmistuvat valmispullista.

1. Halkaise vaniljatanko ja kaavi siemenet pienempään kattilaan. Lämmitä kerma mausteiden kera ja kiehauta noin viisi minuuttia.

2. Poista vaniljatanko ja anna kerman jäähtyä kunnolla jääkaapissa. Vatkaa kerma kuohkeaksi ja mausta vaniljasokerilla. Si
irrä pursotuspussiin ja pane jääkaappiin.

3. Paista pullat pakkauksen ohjeen mukaan uunissa tai mikrossa ja leikkaa niistä kansi irti. Jäähdytä pullat liinan alla huoneenlämpöisiksi.

4. Täytä pullat ruokalusikallisella mantelimassaa ja pursota päälle kermavaahtoa. Aseta kansi päälle ja nauti laskiaisperinteistä.

Valmistusaika
: 15 min

Lisää reseptejä

Katso resepti >