Valmista laskiaispullia vain vartissa! Valitse joko hillo tai mantelimassa ja hemmottele itseäsi perinteisellä makunautinnolla. Aloita herkut nyt!
4 esikypsennettyä pakastepullaa
TÄYTE
0.5 l kuohukermaa
2 tl kardemummaa
1 vaniljatanko +
1 tl vaniljasokeria
4 rkl mantelimassaa
tai 4 rkl mansikkahilloa
Laskiaisen herkuttelu voi alkaa! Hillolla vai mantelimassalla, sinä päätät. Helposti laskiaispullat valmistuvat valmispullista.
1. Halkaise vaniljatanko ja kaavi siemenet pienempään kattilaan. Lämmitä kerma mausteiden kera ja kiehauta noin viisi minuuttia.
2. Poista vaniljatanko ja anna kerman jäähtyä kunnolla jääkaapissa. Vatkaa kerma kuohkeaksi ja mausta vaniljasokerilla. Si
irrä pursotuspussiin ja pane jääkaappiin.
3. Paista pullat pakkauksen ohjeen mukaan uunissa tai mikrossa ja leikkaa niistä kansi irti. Jäähdytä pullat liinan alla huoneenlämpöisiksi.
4. Täytä pullat ruokalusikallisella mantelimassaa ja pursota päälle kermavaahtoa. Aseta kansi päälle ja nauti laskiaisperinteistä.
Valmistusaika
: 15 min