Valmista herkullisia leipiä, jotka on täytetty nektariinilla ja kinkulla kotikeittiössäsi. Tutustu tähän helppoon 20 minuutin ohjeeseen, jossa yhdistyvät makeat nektariinit ja ilmakuiva kinkku. Aloita siis kokkailu heti!
4 esipaistettua kiviuunisämpylää
2 kypsää nektariinia
1 dl vaahterasiirappia + 1 dl vettä
tomaatti-basilikatuorejuustoa
300g ilmakuivattua kinkkua
tuoretta basilikaa
1. Lämmitä uuni 175 asteeseen. Paista sämpylät kiviuunin ohjeen mukaisesti ja halkaise ne jälkeenpäin puoliksi.
2. Viipaloi nektariini ohuiksi siivuiksi. Lisää pannulle vaahterasiirappi ja vesi. Halutessasi voit lisätä hieman bourbon-viskiä makua syventämään. Pane nektariinit pannulle ja keitä noin 10 minuuttia, kunnes neste on haihtunut noin kolmasosaan alkuperäisestä määrästä.
3. Valmista leivät levittämällä niiden päälle tomaatti-basilikatuorejuustoa. Täytä ilmakuivatulla kinkulla ja nektariiniviipaleilla. Kaada päälle pannulle jäänyt lientä ja koristele basilikalla.
Valmistusaika: 20 min
Annosmäärä: 4 annosta